Lustaság/szorongás ellen mi segíthet? Hogyan lehetnék megint motivált?
Az a helyzet,hogy én tipikusan az állandóan csinál valamit még félórára sem ülle,mert nem igényli tipus voltam.Nonstopp dolgoztam,mellette elvégeztem a házimunkát is (bevásárlással mindennel együtt),és ápoltam a baráti kapcsolataimat is úgy,hogy napi 8-9 óráztam.Emellett még a foglalkozásomra is jutott idő.
Nagyon boldog voltam.
Nyár végén lett egy durva betegségem,nem tudtam sehova se menni,mert szenvedtem.(erről nem szeretnék itt beszélni)
Szakítottam a barátommal,vissza költöztem a szüleimhez és felmondtam a munkahelyemen,így a tanulást sem tudtam folytatni.
Meggyógyultam mostanra.Viszont teljesen motiválatlan lettem.
Konkrétan szorongással tölt el,ha kikell mennem egyedül a lakásból.:(
És e mellé kapom a ba*zogatást itthon...
Mi lett velem?
Direkt vettem erre egy homeopátiás gyógyszert,hogy feldobjon.Kifejezetten jó hatással van rám.Már nem szorongok,viszont a motiváltságom még mindíg nem nyertem vissza.
Valaki tudna segíteni?
(Privátban bővebben írnék,bonyolultabb a történetem)
Véletlenül kéket nyomtam pedig zöldet szerettem volna előttem szóló!Ne haragudj!
Hát ezek szerint valami van a levegőben,ha te is így vagy ezzel...
SedativPC-t próbáltad már?:)
Köszönöm a hozzá szólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!