Milyen típusú bőröm van,?
Az arcom tapintása szerintem normál az orcáimon. A T-vonalam (homlok és orr) viszont elég érdekes, ott hatalmasak a pórusaim, a bőröm olyan, mintha hámlana* (ez közelről látszik inkább), s tele van apró, piros és színtelen pattanásokkal. Nem azokkal a hagyományos, különböző méretűekkel, ezek a pattanások aprók, ugyanakkorák, s nagyon sok van belőlük. Az orrom olyan, mintha száraz lenne, az is hámlik, vagy valami olyasmit csinál, s kissé piros. Az orrom környékén mindkét oldalon állandó pír van. Tapintásra az orromat száraznak mondanám, viszont akkor nem értem, miért van tele mitesszerekkel és pattanásokkal.
Az állam szintén pattanásos, de itt már "hagyományos" pattanások vannak, amikkel csak az a baj az esztétikán kívül, hogy néha már hegesednek.
A szemkörnyékem zsíros, leold minden vízálló szemfestéket.
*A hámlásról még annyit, hogy az arcradír felesleges, leradízrozom vele az arcomat, de a hámlás megmarad, ugyanúgy látható, csak simább érzésű lesz tőle a bőröm. Szóval ez olyan hámlásszerű dolog.
Ha valaki tudna segíteni, hogy ez milyen bőrtípus, megköszönném. Ugyanis akármennyit olvastam utána, ez se nem száraz, se nem normál, se nem kombinált (annál teljesen máshogy vannak a dolgok, mint nálam).
Vagy ha valakinek van ötlete, mit csináljak vele, azt is megköszönném!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!