Ennek egészségügyi okai is vannak, vagy "csak" a bőröm ilyen rossz típusú? Bővebben lent!
Az egész arcom, hátam, mellkasom tele van mitesszerrel. De elég feltűnően. Havonta jártam kozmetikushoz, elképesztő mekkora összegeket hagytam ott és mennyire szenvedtem mikor kinyomkodta. De nem tudja az egészet, még így egy év után sem. A kezelés után pedig nem volt kedvem emberek közé kerülni, ugyanis még napokig piros volt a bőröm, és sebes. Még pattanások is előjöttek, több mint máskor. Lehet, hogy idekapcsolódik, de ha legyantáztatom a karom és utána hiába van lefertőtlenítve, pattanások jelentkeznek, ugyanígy a lábamon is, bár ott kevesebb. Teljesen kétségbe estem. Eddig semmilyen kozmetikai szer (hámlasztó krém, sószappan, hidratáló krém, bőr radír, stb...) nem segített. Mit tudnék csinálni? Létezik, hogy ennyire rossz bőrtípusom van?
Csak normális válaszokat kérnék, azokat pedig előre nagyon köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!