Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen típusú a bőröm és...

Milyen típusú a bőröm és mivel lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Nincsenek és nem is nagyon voltak soha gyulladt pattanásaim, csak mielőtt megjön akkor jön ki 1-2. kisebb hegek vannak a homlokomon, 1-2 az arcomon, mert még régebben ezt a pár pattanást elég kíméletlenül kezeltem...

A nap végére teljesen bezsírosodik a bőröm, főleg T vonalban. reggel még tiszta, de minden nap végére kijönnek a kis miteszerek (főleg a homlokomon). általában könnyen kijönnek, fürdés után esténként ki szoktam őket nyomogatni (nem kell erősen). ez gondolom a bőröm zsírosodása miatt van. alapozót NEM használok, csak púdert (a homlokomra keveset). néha száraz is a bőröm. nem tudom eldönteni mit kéne vele kezdjek, hogy ne jöjjenek ki minden este a miteszerek. esténként és néha reggel is radírozom.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 8. 11:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyesnek tippelem a bőröd, a többire nem tudok választ adni. Az enyém is pontosan ilyen, kivéve, hogy a frufrumtól még zsírosabb a homlokom, mint amíg nem volt, ezért nem csak 1-2, hanem 3-5 pattanásom is van, és miteszerek. Sajnos még én sem találtam megoldást, pillanatnyilag a teafa olajos öblítést és ecsetelést próbálom, de még nem tudok nyilatkozni róla.
2014. jan. 8. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!