Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Szerintetek szexi vagy...

Fiúk! Szerintetek szexi vagy gyerekes egy színes haj?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék rózsaszín hajat de majd csak 10. évvégén szeretném befesteni. Ha ti látnának egy ilyen lányt az utcán gyereknek néznének vagy nőnek? [link]
2016. dec. 30. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én pont hogy egyetemen merném bevállalni, nem középiskolában. középiskolában bámult volna mindenki, szóvá tette volna mindenki. egyetemen fel se tűnik senkinek kb, nem foglalkoznak vele.

szerintem nem gyerekes ez a haj, ha jó a stílusod hozzá. szexinek nem mondanám egy 16 éves kislányon, illetve nem tudom mennyire lehet felnőttes rajtad.

2016. dec. 30. 21:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,hogy utána néztem és vissza lehet nyerni az eredeti hajszínt,hogyha befestem. Megnéztem egy mesterfodrász üzletet Debrecenben,mert itt élek és azt írja honlap hogy színeltávolítás. Vagy az megint más lenne?
2016. dec. 31. 06:15
 13/13 Metionin ***** válasza:
Ahhoz, hogy halvány rózsaszín legyen a hajad, le kell szívatni és úgy megy rá a festék. Ezek eleve gyorsan is kopnak, szóval egy idő után eltűnik a hajadból. Ha elmennél színeltávolításra, akkor a leszívott színt kapnád vissza, bár színezőknél lehet, hogy meg sem csináljék.
2017. jan. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!