Szerintetek férfias/ szexi ez a szerelés, vagy inkább gyerekes és jobb lenne egy lazább valami komolyabb cipővel?
Figyelt kérdés
22F
Készülök venni egy ilyen levis farmert, illetve szeretnék egy hasonló fazonú fehér cipőt is.
2012. okt. 11. 17:08
1/9 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell róla, hogy ez kifejezetten szűk fazon "skinny"
2012. okt. 11. 17:11
2/9 tetris válasza:
Tökéletes lennél! Nem gyerekes egyáltalán.
3/9 A kérdező kommentje:
ezért is hezitálok.
2012. okt. 11. 17:11
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes, egyszerűen csak "normális"
6/9 anonim válasza:
Másik kérdésedhez is írtam, nagyon jóó :))
7/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, és annak ellenére, hogy szűk fazon, még nem az a "hereszorító" kategória, szóval tökéletes.
8/9 anonim válasza:
Én is írtam a másik kérdésedhez is.
Szerintem nagyon jó ez a naci. És inkább lazább cipővel képzelem el, de komolyabbal is felvehető. :)
9/9 anonim válasza:
Ez a farmer egyáltalán nem számít szűknek, skinnynek meg főleg nem. Egy igazi skinny farmer rendesen feszül mindenhol, és sztreccses az anyaga, aminek köszönhetően szépen rásimul viselőjére, és kiadja az alakját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!