Teljesen jó, a harisnyát leszámítva! Szerintem vagy ne végy fel hozzá (úgyis meleg van), vagy vékony harisnyanadrággal hordd!
Ettől eltekintve tökéletes, csinos nőies, bájos. Nekem biztosan tetszenél így! :-)
21/f
nem én voltm a villamoson az tuti.:)
Hűha mindenki leszavazta úgy látom a harisnyát pedig az lett volna a lényeg:D
Nekem tetszik meg élőbe mindenki dicsérte de lehet,hogy a hátam mögött nevettek most már nem tudom:D
Aki lookbook-tumblr fan és külföldi divat lapokon, oldalakon, blogokon lóg az tudja, hogy stílusos a fekete zokni-combfix.
Figyelj, ha tudod hordani és nem érzed magadat kellemetlenül vele, akkor hord! Ha viszont azt nézed, hogy az emberek milyen arcot vágnak amikor rád néznek akkor ne vedd fel!
Magyarország elég konzervatív ez köszönhető a földrajzi fekvésnek, történelemnek, neveltetésnek.
Tuti ki leszel nézve mindenhonnan, ha markánsan a nyugati divatot követed.
Fiatal vagy, jól nézel ki, szép a ruhád, jó a stílusod. HAJRÁ! Jó ott az a zokni, jól néz ki!
Bár én tavasszal hordtam inkább, mert most nyáron bele sülne mindenem. Szerintem ősszel, vagy a hűvösebb napokon vedd elő ezt a teljes szettet(zokni).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!