Lányok, mondjátok meg, hogy milyen ez a szerelés?
Figyelt kérdés
Fiú létemre gyakran járok klumpában az utcán. Egyszerűen nagyon szeretem. Sokan fura hóbortnak tartják, a barátnőim közül sem tetszett mindnek. Nemcsak azért nézik meg, mert már nem divatos, hanem azért is mert a fatalp rendszerint kopog. Nézzétek meg a csatolt képeket, és mondjatok véleményt! Szerintem, ha a klumpa jó minőségű, akkor az összhatás sem olyan rossz. Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 2. 00:05
1/21 Virág6 válasza:
Otthon a lakásba.de utcára ne menj ki benne,mert ciki.
4/21 anonim válasza:
háttő...tényleg elég kellemetlenül néz ki.
6/21 anonim válasza:
Te ízlésed.
Legyél önmagad. ;) De ez a csajoknak nem jön be. :)
8/21 anonim válasza:
A fotok lattan nekem a nogyogyaszom jutott eszembe.
O jart mindig klumpaban a rendeloben, hasonlo szabasu nadraggal (csak feher szinuvel altalaban). Viszont O mar 60-as korosztaly.
9/21 anonim válasza:
hát nekem nem tetszik ez a stílus és a papucs kiverte a biztosítékot
10/21 anonim válasza:
jajjuristen... gondolkozz!! :Db.szki:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!