Anyajegyek az arcon. Jól néznek ki? Vagy gáz?
Szóval az arcom jobb oldalán van 3 nem annyira nagy(vagyis nem tudom mi számít nagynak).
Sok ismerőst kerdeztem hogy leszedessem e, erre mindenki az mondta hogy ne, mivel én ettől vagyok én...(lehet hogy csak kedvességből mondták, hogy ne bántsanak meg... ezért egy kicsit kétségbe vagyok esve) beszéltem bőrgyógyásszal, máshonnan már szedtek le nem is keveset, de ezeket egyenlőre nem ajánlja hogy leszedessem... szerintetek nagyon gáz? Lehet így pasizni?? Vegy egyedül halok meg?
Elsősorban kérlek fiúk válaszoljatok!Köszi
15/L
Köszi a valaszt! :)
Egyenlőre maradnak, de a későbbiekben ha valami problemám lesz velük (értsd:nagyobbak lesznek vagy elvaltoznának) akkor menni fognak
Egyet leszedtek most próbába es úgy tűnik pigment nélkül fognak gyógyulni úgyhogy ha erre kerülne a sor legalább tudom h csúnya már nem lehet... bár ez minden anyajegynél más, szóval reménykedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!