Fiúk! Szerintetek szexi vagy gyerekes egy színes haj?
1/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez önmagában nem a hajon múlik. Ha illik a stílusodhoz, tudod hordani, akkor nincs gond. Persze az is kérdés, alapvetően mennyire vagy 10.-esként felnőttes, nőies, és mennyire gyerek.
2016. dec. 30. 17:51
3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerekes. Illene a stílusomhoz is csak nem tudom hogyha normális nő vagyok akkor rózsaszín hajjal elfogadnának e.
Lány vagyok, nekem is tetszenek az ilyen pasztellesebb hajszínek, de csak hajszínező krétával festeném ilyenre, hosszútávra semmiképp.
Az iskolában sem ajánlatos (legalább is a miénkben) a túl feltűnő hajszín, mert a tanárok elért be szoktak szólni, a gyerekek egy része pedig tényleg csak a fantáziátlan egyformaságot preferálja és leszól mindent,ami eltér a "normálistól".
Tehát én rendes festékkel nem festeném ilyenre,csak alkalmanként,de akkor ezerrel.
2016. dec. 30. 17:54
Úgy vettem észre, hacsak nincs nekik is extrém stílusuk, a fiúk nem nagyon rajonganak az ilyen színes hajért, sőt. Ettől függetlenül ha tetszik és nem szólnak érte a suliban, vállald be, nem a srácoknak akarj megfelelni. 16 évesen meg akkor sem fognak nőnek nézni, ha nincs színes hajad.
2016. dec. 30. 17:56
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A suliba nem szólnak érte. De én sem olyan durva,erőteljes rózsaszínra gondoltam,hanem olyan hanvasabbra.
7/13 anonim válasza:
Ez leginkább arc és stílus kérdése, de ezt a konkrét árnyalatot semmiképp se nevezném gyerekesnek, a 2. képen szereplő hölgynek például tök jól áll. Kicsit kockázatos, de egy próbát megér.
2016. dec. 30. 18:06
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak amitől tartok hogy nem nyerem vissza az eredeti hajszínem. Ameddig tizenév körüli vagyok addig elmegy,de nem szeretnék az egyetemre betotyogni rózsaszín hajjal. :D :)
Nem mindegy, hogy hogyan van megcsinálva. Ha igényes, szép, illik az illető stílusához és arcához, látszik, hogy nem csak a nyári szünetre engedte meg anyuci (és utána hagyják kikopni a francba), akkor szép, mindegy milyen korú az illető.
Egyetemen meg a kutya nem fogja nézni, hogy milyen színű hajjal totyogsz be, én kék hajjal szoktam, bár az utóbbi időben inkább tanítani megyek be. :)
2016. dec. 30. 19:36
Pedig az egyetemen végképp lesz.rjak h h nézel ki :D
2016. dec. 30. 20:23
Kapcsolódó kérdések: