Hogyan beszéljek erről anyuval? (lent. )
előző vagyok közbe rájöttem a korra:P
ha 13 éves vagy szerintem biztos megérti:P
Nyugodtan ülj le anyukáddal beszélni. Mond el neki, hogy zavar téged a szőr a lábadon és úgy érzed, hogy vagy már annyira nagylány, hogy elkezdhesd a szőrtelenítést:)
Én nem javaslom, hogy másokkal példálózz (pl. hogy minden lány borotválja stb., stb.)
aha, értem köszi,
amugy anyu epilálja, de most nem kérhetek szülinapomra mert már mást kértem és azt akciósan elöbb megkaphattam.. :)
áááá.. annyira félek.. nem tudom hogy mért.. :( olyan gyáva vagyok ilyen téren.. :(
Boldog szülinapot! =)
Én is lassan 2 hónapja múltam el 13, és épp tegnap vettem rá anyut, hogy szőrtelenítsem a lábam [és hónaljam].
Szerintem csak simán kezdj el vele beszélni arról, hogy téged már nagyon zavar, vagy mondd azt, hogy a suliban már kaptál megjegyzést a szőrös lábadra, és nem akarod, hogy cikizzenek.
Egyébként én avval vettem rá anyut, hogy X meg Y is szőrteleníti [2 lány, akit nagyon "szeret"], meg hogy így nem merek sem rövidnadrágot felhúzni, sem rövidujjút [ha esetleg nem engedné].
Hajrá, ne parázz, csak beszélj vele, emígy meg sokkal de sokkal jobb érzés szőrtelenül, és így kevésbé izzadsz is =)
04-29, 15:57-es vagyok!
Az jó :) Én is szőrtelenítőkrémmel csinálom [mostmár :P] és nekem is jó, már mióta tök sima a lábam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!