Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy beszéljek ilyenről tesómmal?

Hogy beszéljek ilyenről tesómmal?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves hugom, szoktunk együtt sportolni, most kitaláltuk h együtt megyünk a most felújított uszodába is úszni. csak az a helyzet h neki ott nagyon szőrös. Mielőtt leszólna bárki is h perverz vagyok, meg hogy ilyenekkel foglalkozom, akkor téved. Együtt lakunk, látom h milyen, nincs ebben semmi. Csak elég feltünő, nem tudtam nem észre venni, ott a bugyi mellett kétoldalt elég terjedelmesen kilátszik. A dilemmám az, h szóljak e neki ha megyünk úszni borotválja le, vagy hátha eszébe jut magától? Engem abszolut nem zavar, nekem mindegy milyen neki, de mégse úgy legyen már az uszodába. Ciki lenne szólni v beszélni erről, de az is az ha emiatt megbámulják majd.
2011. márc. 31. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Viccesen próbáld meg.

"Remélem, lekaptad a hónaljkutyát, bikinivonalat, meg a lábszőrt, mert áramvonalasan jobban hasítod a vizet."

Esetleg kéne egy közvetítő, mondjuk anyud. Neki elmondani, hogy ilyet hogy lehet mondani, mert szerinted ciki lenne, és megbámulnák, meg neked is kínos lenne. Ő meg majd szólni fog.

2011. márc. 31. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Testvérek vagytok, nem kéne ennyire aggódni ilyen "hülyeségeken". Én pl így mondanám tesómnak: Szedd már le a sunaszőröd, nehogy leégess:D
2011. márc. 31. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mond meg neki,hogy mi a szitu.Ha nem szokta borotválni akkor mond neki hogy sokkal higénikusabb ha borotválják,stb.

Te lány vagy vagy fiú?

2011. márc. 31. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A fő kérdés, hogy lány vagy-e vagy fiú. De szerintem ha lány lennél, ez nem lenne kérdés... Ha fiú vagy, és nem mersz ilyenről beszélni vele, akkor esetleg adj neki egy magazint, amiben vannak fürdőruhás lányok, és úgy mellékesen valahogy tereld a figyelmet arra, hogy "nekik ott nem szőrös". De elég sok magazin, internetes cikk foglalkozik ezzel, elég egy-egy ilyet elölhagyni.

De mivel tesók vagytok, szerintem meg tudod neki magyarázni....

2011. márc. 31. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem simán mondhatod neki, hogy szedje le a bikinivonalat, tesók vagytok, ezen nem fog megsértődni.
2011. márc. 31. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok. Mondjuk igaza van aki azt írta h nem kell kertelni, hisz úgyse sértődik meg, nem idegennek mondom.
2011. márc. 31. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha én fiutesóm mondana ilyet, egyáltalán nem sértődnék meg, sztem nyugodtan mond meg neki: ha mentek úszni, szedje le ott is.
2011. ápr. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!