Meddig ér a hajad? Mennyi idő alatt nőtt addig?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:54
11/15 anonim válasza:
Pont két hete mértem. 30 cm hosszú és tavaly május óta növesztem.
12/15 anonim válasza:
mell alá. kb. egy és fél éve még tuskés voltam. de állandóan le van vágva, mer vasalom és torik. :(
13/15 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nekem jó lassan nő a hajam:S 10 centivel van a vállam alatt és kb 1 év alatt nőtt 10 centit
14/15 anonim válasza:
A vállam alá ér kb 15 centivel.
Tavaly nyáron lett levágatva mell alá érőből vállig érőre( a szőke hajszín mellett nem tudtam növeszteni és tönkre tette...).Aztán szeptemberben is lett egy jó nagy darab levágva(kb 6-8 centi).Januárban csak 2 centit vágott a fodrász.Szóval 9 hónap alatt nagyon sokat növekedett (kb 22-24 centit)
Gyorsabban nő,hogy rendszeresen vágatom/nem vasalom/langyos hajszárítóval szárítom/3 havonta színezem/naponta hajvégápoló;UV védős hajspray/jó hajpakolás és sampon/hajvitamin kúra néha/ hajszesz.Vigyázok nagyon rá:)
15/15 anonim válasza:
ö lapockám hát közepe :D és kb 1 év. nem tudom :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!