Meddig ér a hajad? Mennyi idő alatt nőtt addig?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:54
1/15 anonim válasza:
7-10 centivel hoszabb, mint a vállam
olyan októberbe vágattam le válligérőig, és azóta nem vágattam
de sztem mindenkinél máshogy nő
2/15 anonim válasza:
Mell alá ér kb. 2008 novemberében vágattam fülig érőre kb, de most január elején vasalni is elkezdtem, és az eléggé megviselte :D Em meg 2009 decemberben kb vállig érő volt.
3/15 anonim válasza:
Derékig ér, mindig ekkora volt, ennél nem is nő tovább, vágatni nem szoktam belőle.
4/15 anonim válasza:
vállamig de most vágattam belöle mert felfelé töredezett szal most várom h nöjjön vmennyit:)
5/15 anonim válasza:
a hátam közepéig.
2009.szeptemberében még csak a vállamig ért,igaz nagyon sűrű is meg minden:D
13L
6/15 anonim válasza:
Hullámos a hajam, de kivasalva a hátam közepig ér.
2 éve még az államig ért.
7/15 anonim válasza:
Tettetek valamit érte, hogy nőjön? Bocs az offért
8/15 anonim válasza:
Háát karácsony után nemsokkal levágattam és akkor ért kb a nyakam aljáig(vasalva), most ér a vállam alá(szintén vasalva).
amugy göndör :)
17L
9/15 anonim válasza:
A combom felső részéig ér. Kb. 6 éve ért derékig. De mindig hosszú hajam volt, úgyhogy igazából nem tudom megmondani, mennyi idő alatt nőtt meg. Utoljára 5 éves koromban volt rövidre vágva. Most 20 vagyok. De ilyen hosszú még sosem volt.
10/15 anonim válasza:
60 centis.. mivel mű :) :D fenekemig ér...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!