Ha lenne öt napod felkészülni a nagy randira/bulira/fellépésre akkor mit tennél azért hogy minél szebbnek, ápoltabbnak tűnjön a bőröd és a hajad?
Házilag készítenétek pakolásokat vagy a boltban vennétek?
Ha van valami tuti szépségtippetek, ami már nálatok is bevált, esetleg bevált pakolás recept (hajra és bőrre egyaránt jöhet) akkor írjátok meg itt :)))
Arcra nekem is van 1-2, majd cserébe én is megosztom veletek! :)))
hát az arcomra nem szoktam használni semmit, de akkor lehet,hogy kipróbálnék valami maszkot, esetleg pihentetném a bőrömet azzal,hogy nem sminkelek :) hajamra meg boltban szoktam pakolásokat venni pl: syoss :) az elég is
te miket használsz?
Hát én semmi újat nem kennék az arcomra, mert elég cinkes lesz, ha valamelyikre rosszul reagálok és toszta vörös leszek meg kipattogok. xD Az otthoni pakolásokat eleve kerülöm, mert a legtöbbel nincs jó tapasztalatom. :S
Talán ha eszembe jut, többet innék. Nem zabálnám magam tele olyan dolgokkal amikről tudom, hogy nem tesznek jót a bőrömnek (na nem mintha lenne ilyen nálam XD)
Előtte este/ha van idő, indulás előtt, feltennék egy hajpakolást (abból is a beváltat használnám), szőrtelenítenék, lefürdenék, megmosnám a hajam és kész. Feldobok egy laza sminket, buli jellegétől függően kicsit vadabbat akár. :D
Arcra: mézes-tejszínes pakolásom van, illetve bőrradírként barna cukrot szoktam használni mézzel, néha egy csepp tejszínnel
Írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!