Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok pattanásokra?

Mit ajánlotok pattanásokra?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 16:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utololso serintem ez fölösleges krvasok meg vegyszereket is használsz akkor gondolom.Én gyógynövényeken főzött folyadékkal nemtudom mi a neve korházba csinálták még 10-15 évvel eezelőtt fateromnak és most 4 napja használom kb és már szinte full tiszt az arcom.
2010. aug. 31. 10:52
 22/23 anonim válasza:
a feketeszappan jött be nekem a legjobban!!!
2010. nov. 13. 20:34
 23/23 anonim válasza:

Semmi extra dolog nem szükséges! A szappannal óvatosan eszméletlenül ki tudja szárítani a bőrt, a lényeg hogy heti 1-2 szer bőrradírozz, ezek közül a legjobb radírjai a garniernek vannak, ha nagyon le izatsz akkor edzés után egyből mosd le jó hideg vízzel az Arcod így segíted szellőzni a bőröd,érdemes 1-2 havonta kozmetikushoz is elmenni aki szakszerűen kitisztítja a bőröd, kerüld az olajas és fűszeres dolgokat!:)

19/L kozmetikus

2011. máj. 26. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!