Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok pattanásokra?

Mit ajánlotok pattanásokra?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 16:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

Már rengeteg kérdés volt ez ügyben, kicsit nézz szét! :)

De amit én ajánlok: Ilcsi féle fekete szappan, 100%-ig bevált, kerüld a zsíros és túl fűszeres kajákat, minden reggel mosd át az arcod hideg vízzel, és havonta, 2 havonta nem árt meglátogatni egy kozmetikust! Vagy pedig vizeletterápia... nézz utána a neten. :)

2008. okt. 2. 16:56
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Ez attol is függ milyen pattanás, vannak olyan emberek ekiknek homlokon , arcon vannak , nem nagyon gennyes, vannak akiknek nagyon gennyes, és háton is megjelenik, arra már van angyon jo gyogyszer, ird le neked milyen vagy hány éves vagy, sok mindentöl függ mi kell rá !
2008. okt. 2. 18:59
 3/23 A kérdező kommentje:
hát a homlokomon mitesszerek vannak az arcomon is és néha 1-2 pattanás de a államkörül egyre több jelent meg a hátamon is elég sok van 14éves fiú vagyok hétköznap elég kemény edzéseim vannak ezt az izzadás miatt mondom
2008. okt. 2. 20:09
 4/23 anonim ***** válasza:
55%
Sima babaszappan, no krem
2008. okt. 12. 18:51
 5/23 anonim ***** válasza:
67%

Első válaszoló, az ilcsi féle fekete szappan mennyibe kerül?

Bocs hogy off

2008. nov. 13. 17:43
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

Én kb 4 évig küzdöttem a nagyon durva, piros, dagadt pattanásokkal.

Mára javarészük elmúlt, én a Garnier pure mélytisztító bőrradír gélt, és a Garnier pure pórusösszehúzó tonikot használtam/használom két-három naponta este, fürdés után.

Remélem segítettem.. (kicsit drága, a kettő együtt kb 3000 Ft, de nekem megérte)

2009. jan. 21. 17:06
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
én babaszappant használok és aztán pedig általános tisztításra szalicilsavas tonikot, amit gyógyszertárban vettem 400 ft ért 50 ml-t, és nekem nagyon bevált! :)
2009. febr. 17. 20:31
 8/23 anonim válasza:
45%

nem nagyon kell semmiféle krém, azok általában nem segítenek.

egyél egy almát minden nap, és valami testápolóval kend be minnél rendszeresebben az arcodat.

nem tűnnek el teljesen, de nem gennyesedik be úgy, hamar ki lehet nyomni és hamar meg is gyógyul.

néhány naponta ilyen arctisztitó tonic meg ilyen polusösszeuzo lehet hogy segit, de az alap az alma és a krém.

hidd el segít, és olcsóbb mint a krémek.

ezt mindenkinek ajánlom akinek ilyen problémája van.

2009. márc. 9. 21:34
 9/23 anonim válasza:
77%

előző is én voltam.

ami nagyon fontos hogy nem szabad kiszárítani a bőrt ilyen alkoholos valamikkel, illetve lehet azzal tisztitani, de fontos a hidratálás, mert különben elszarusodik a felső réteg, és mégkevésbé nem tudja leadni azt a zsírmennyiséget a bőröd, amit termel, mert nem tud kijutni a szarurétegen.

Ezt nekem bőgyógyász doktornő mondta!!

2009. márc. 9. 21:36
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

Hát én kipróbáltam rengeteg kozmetikai cuccot. Egyik sem segített maximum rövid ideig!

Vagy menj el bőrgyógyászhoz, vagy szalicilsavas alkohol( vagy befőzési szalicil port) kenj az arcodra este fürdés után, és hagyd rajta reggelig, majd mosd le. Nekem minden durva pattanást leszárított, és elkezd talán picit hámlani az arcod de egy bőrradírral (pl Garnier Pure mélytésztító bőrradír gél) rendbe lehet tenni!

Üdv

2009. ápr. 19. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!