Mit ajánlotok a pattanásokra?
Mit tudtok ajánlani a pattanásos bőrre?
Nekem az arcom és a hátam is pattanásos és mitesszeres, és nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Tudom, hogy most ilyen korban vagyok de nem lehetne valamivel legalább enyhíteni? Légyszi írjatok valamit, mert jön a nyár és szeretném, ha addigra elmúlna.
15/L
Nézz utána ennek: [link]
Amúgy ügyelj arra,hogy minden reggel és este a böröd tipusának megfelelö termekekkel tisztitsd,tonizald es hidratald a borodet.sokat szamit.
szia, én is így voltam , elmentem bőrgyógyászhoz, aki felírt nekem pár gyógyszert, elmondom a tapasztalataimat velük kapcsolatban:
Zineryt- teljesen kiszárította a bőröm, és ezért ég több pattanásom lett (bőrdoki mondta)
Duac gel- allergiás lettem rá, de amúgy sem használt
Isotrexin- ezt a hátamra használom és így kb. 2 hónap után teljesen pattanásmentes
Aknemycin - fehér krém, és szerintem jó
Aknemycin 2000- etanolt tartalmaz, ezért szárítja a bőrt, de nem olyan durván mint a Zineryt és nem is ég tőle a bőröm
Nos ezek a tapasztalataim, tehát: Aknemycin és Aknemycin
2000
tesóm használ Aknesol-t , neki elég durván pattanásos volt a bőre, de segített neki kb. a felére csökkenteni őket, bár még mindig van neki belőle.
esténként tisztítsd a bőröd olyan arclemosóval, amiben apró kis szemcsék vannak reggelente pedig vmi arclemosó tejet használj. Ezek segítségével eltávolíthatod a mitesszereket és megelőzheted a pattik kialakulását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!