Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A körömvirág krém jó a pattaná...

A körömvirág krém jó a pattanásokra? Vagy ha nem akkor mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:

A körömvirág semmiképpen sem, semmi olyat nem tud, amire a bőrödnek szüksége van.

A napi rutinhoz szerintem vegyél egy tonikot, és egy sima hidratálót fiatal bőrre, a pattanások helyi kezeléséhez pedig, nem tudok nevet mondani, ezekre a divatos, mostani stiftekre gondolok, amik helyileg csökkentik a gyulladást és kicsit száritanak.

Az alapos tisztitás a lényeg, és jó lenne óvakodni az erős fűszerektől, csokifogyasztástól, ha az átlagnál pattanásosabb vagy.

Szappant ha lehet ne használj, inkább használj helyette szappanmentes arctisztitót, és ne kenj az egész arcodra krémet, ami szárit, csak helyileg alkalmazd.

2009. nov. 8. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
A körömvirágkrém akkor jó a pattanásra, ha már kinyomtad. Gyorsabban gyógyul tőle a bőr. Ha nem nyomtad még ki, akkor jó, ha teszel rá fogkrémet, mert az leszárítja. Ha pedig kelésed van, akkor paradicsomot kell rákötni, az kifakasztja. Szerintem egyébként semmi bajod nem lesz attól, ha szapant használsz. Utána, ha szárazabb a bőröd, vagy nagyon kicsípte a hideg, tehetsz rá valamilyen zsírosabb krémet.
2009. nov. 8. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladt pattanásra jó a neogranormon kenőcs, próbáld ki. Babapopsi krémnek is szokták a baba gyulladt bőrére használni, arról is leveszi teljesen a gyulladást. Hámosító kenőcs, gyulladásgátló, és segíti gyógyulást.
2009. nov. 8. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Aknesol ecsetelő. Patikában vagy illatszerboltban is kapható. Nagyon szépen leszárít! Ha kicsit szárítja a bőrödet is, nem csak a pattikat érdemes mellé egy könnyű hidratálót kenni. Nekem az Avon Hydrofirming kréme jött be hozzá.
2009. nov. 9. 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de ha van még aki mást gondol lécci írjon...
2009. nov. 9. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Lushtól a T Tree Toner Tabot. Nekem csak ez vált be. Ezen kívül érdemes még használni a Dark Angelst és a Mask of Magnamintyt és elmenni havonta kozmetikushoz, de ha erre nincs pénzed, akkor elég a T Tree. Használat: fél tablettát fél pohár meleg vízben feloldasz, ezt 3-4 napig tárolhatod hűtőben, de max. 1 hétig. (Nem érdemes egy egész tablettát feloldani, csak kárba vész). A keletkezett arctonikba mártott kendővel áttörlöd az arcot legalább napi 2-3 alkalommal.

[link]

2009. nov. 9. 13:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi ... kipróbálom ...
2009. nov. 9. 14:11
 8/9 anonim válasza:
Ha nagyon keveset akarsz rá költeni, akkor próbáld ki a mézet, vékony rétegben felkened 15-20 percig rajtahagyod majd lemosod, kiváló antibakteriális hatású szer,természetes ráadásul bársonyos lesz tőle a bőröd.(Keverheted túróval, állítólag hasznos, de én azt még nem próbáltam)
2009. nov. 12. 13:58
 9/9 anonim válasza:
a mez tenyleg nagyon jo,nekem is hasznalt :) amugy nekem a koromvirag krem is segitett nagyon sokat
2013. máj. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!