Nekem nagyon pattanásos volt az arcom,ami megoldotta a helyzetet az elég furán hangzik de az egyik barátnőm ajánlotta,az a neve hogy Sudocream,írd be a keresőbe..ez egy babapopsikrém,amit acne-ra is alkalmaznak.Nekem nem aknés volt az arcom, hanem sima gennyes pattanásos...ha egyik nap kijött rajta egy piros gyulladt pattanás,rögtön rákentem és általában eltűnt teljesen,mivel ebben a krémben cink van,ami leviszi a gyulladást..ha pedig nem múlt el rögtön a gyulladás akkor pár óra múlva kifehéredett a teteje,amit nem szabad kinyomni,tényleg akármilyen érett,hanem addig kell kenegetni amíg márcsak egy kis fehér miteszer lesz a bőrön ami bőrradírral leesik..A legjobb ha éjszakára kenjük be a bőrt,mert valahogy nekem akkor mindig jobban gyógyította.A másik hogy én régen azt hittem hogy akkor jó ha mindennap jó sokszor megmosom az arcom,hogy jól lezsírtalanítsam..de aztán mindig bebuktam,mert kijöttek a patik.Úgy kell hogy reggel megmosod,de csak vízzel,és jól megtörlöd,aztán kell rá vmi hidratáló cucc,meg ha kell akkor alapozó..aztán este jól lekell mosni a sminket+bőrradír,én minden este használtam és 0 szappan.Tehát "leszoktam" a szappanról, csak víz+bőrradír este.ennyi a titka..de ha hormonális a dolog akkor az már bonyolúltabb...
2009. máj. 15. 23:33
12/23 anonim válasza:
ezt lécci olvassátok el mert megéri,kicsit hosszú lett bocsi! És még hozzáteszem azt,hogy kell havonta egyszer kozmetikushoz menni,és hetente egyszer vagy kétszer kell csinálni ilyen kamillás gőzölgős dolgot..ebből sztem mindenki tudja miről beszélek:D
Na befogtam..:D
2009. máj. 15. 23:36
13/23 anonim válasza:
Jegelés
2009. aug. 31. 14:15
14/23 anonim válasza:
jegelés? az hogy működik?
2009. aug. 31. 16:59
15/23 anonim válasza:
én a fekete nadálytőt ajánlom magas gyulladásgátló hatása van nyugtatja a bőrt és nekem használt.
2009. szept. 6. 14:18
16/23 anonim válasza:
Én Bioderma Sebium termékeket használok, érzékeny bőrre nálam ez vált be a leginkább. Igaz, hogy egy arclemosó 4-5000 ft körül van, de cserébe teljesen megtisztítja a bőrömet a mitesszerektől, pattanásoktól.
2009. okt. 7. 09:28
17/23 anonim válasza:
Deszarok vagytok...
ahogy olvastam tiszta nagy még 3ezer fotinz vmi garnier szarért és 4 év pff LoL
nemigaz h senki nem ismeri azt orosz krémet 100% természetes anyagokbol ijen kis 10 milisekbe van nagyon karaj nekem bevált 2 nap alatt 13 éves fiu vagyok azt 2 napig napi 3szor regggel-délben-este és leszáradtak
Vozduska vagy mi a neve:D
2009. nov. 30. 15:34
18/23 anonim válasza:
te figyelj, és ilyet hol lehet szerezni?
2010. jan. 5. 17:31
19/23 anonim válasza:
A legjobb, ami tanácsolni tudok, az a heti egyszeri szoláriumozás (csokicső, 200W -osban elég 6 perc = heti 1x-i használat nem ártalmas semennyire, sőt még egészségesebb is leszel mert + D vitamin), + ne egyél egyáltalán csokit, hetente legalább 3x radírozd ki az arcod, minden este tonikozd le (összehúzza a pórust), kozmetikushoz meg ne menj, mert csak rondább lesz a bőröd (tapasztalat). Ez a módszer nekem nagyon bevállt, csak ajánlani tudom.
2010. máj. 18. 22:33
20/23 anonim válasza:
Ami nekem bevált:
kozmetikus havonta,aztán mindennap este és reggel: arctisztítás-tonizálás-hidratálás
hetente 1× bőrradír.
Még nem babapopsi az arcbőröm,de korántsem olyan problémás mint régebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!