Mennyi előítélet fog érni egy olyan fiatalt aki hazafias eszméket képvisel viszont oldalt borotvált (punk-os) haja van?
Figyelt kérdés
Az oldalt borotváltat úgy értem mint sok punk lánynak hogy egyik oldalt rövidebbre van nyírva a haja.
(Bocsi ha rossz kategóriába írtam csak érdekel hogy mire készüljek fel ha megcsináltatom a hajam) :)
L
2016. szept. 4. 14:46
1/13 anonim válasza:
miért akarsz punk lenni,akik inkább balosok (anarchisták általában,ami szélsőbal) ha,jobbos vagy?
2/13 A kérdező kommentje:
Isten ments hogy punk akarjak lenni, lehet rosszul fogalmaztam, de nekem csak egyszerűen ez a hajstílus tetszik. :)
2016. szept. 4. 14:53
3/13 anonim válasza:
márpedig ha punk hajad lesz,punknak fognak nézni,gondolom ez logikus..magyarul ha te emellett egy hű de jobbos valaki vagy,az olyan mintha egy homofób transzfesztitának öltözne...
4/13 A kérdező kommentje:
Azta ez elég erős hasonlat volt :D Amúgy ilyen hajra gondoltam de azt hiszem még egy kicsit tűnődöm hogy megcsináljam-e. Azért köszönöm a választ.
2016. szept. 4. 14:56
5/13 anonim válasza:
hát ja,ez nem valami önazonos...
6/13 anonim válasza:
azért ez ma már közel sem "punkos". a technosoknak,a rockereknek,meg a ri*ancoknak is ilyen van.nem tudom mennyire vagy jobboldali,meg eleve ezt minek hangsúlyozni,de 2 essel értek egyet..bár ennél én punkosabbra gondoltam ahogy leírtad
7/13 anonim válasza:
nem tudom,nekem nem jön be az ilyen haj,kicsit khm..szabados
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) utolsó válaszoló : 17 éves vagyok
2016. szept. 4. 15:11
10/13 anonim válasza:
hát nem tudom,én nekem erről a hajról nem a legjobb a véleményem...főleg 17 évesen...inkábbal a tanulással kéne foglalkozni
a lányomnak tuti nem engedném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!