Van egy felirat, amit már nagyon régóta kötődik hozzám, és baromi jól nézne ki, nagyon egyedi. Viszont a bicepszem környékére szeretném, és nem tudom eldönteni, hogy megéri-e, mivel elég látható hely. Főként a jövőbeli állás miatt aggódom, hogy csak hosszú ujjú felsőt lehet hordanom, de persze főként az előítéletek a gázos. Ismerősöm is mondta, hogy egy lányt a munkahelyén hogy megszóltak azért, mert a bokáján volt egy virág. Abban reménykedek, hogy a jövőben ez teljesen máshogy lesz, és nem lesz mérvadó, éppen azért, mert sok korombeli értelmes embernek is van. Máshova nem szeretném, csak a karom játszik. Ti mit gondoltok erről, hogyan látjátok ezt?
Ha akarod csináltasd, egy normális tetkó szerintem senkit nem zavar már manapság. De ha ettől félsz akkor még mindig ott a lehetőség hogy felveszel hosszú ujjút és kész. Vagy mint egyik ismerősöm csinálta minden állásinterjún nyáron: alapozóval elfedte.
2014. nov. 25. 20:49
2/5 anonim válasza:
sose értettem ezt.
ha tettszik egy idézet,akkor miért nem csinálod azt amit a többi ember?
felírod egy cetlire,vagy kivágod aztán az irattartód átlátszó tartójába beleteszed,hogy időnként elolvasd.
ha még melód sincs,ki vagy szolgáltatva másnak,akkor mi a fenét akarsz feltűnősködni?
a tetteiddel,a kidolgozott kisportolt bombázó testeddel tűnj ki.
aztán ha már te vagy a melóhelyeden a domináns a főnök,akkor oda varratsz és azt amit csak akarsz nem fog hátrányos helyzetbe hozni.
bár addigra meg kivered a fejedből a divattetkót.
2014. nov. 25. 21:14
3/5 A kérdező kommentje:
Fősulis vagyok, dolgoznom még nem kell. Ez nem egy divattetkó lenne, egy olyan idézet, amely tényleg fontos számomra, és évek óta szeretném, az életem egyik legfontosabb része amihez köthető.
2014. nov. 25. 21:27
4/5 anonim válasza:
de.
divattetkó mert angelina jolie wanted című filmje előtt nem volt látható nőkön idézetes tetkó,azóta meg divat lett.
ha nagyon akarod és fontos ez neked,akkor tetesd törzsre ott nem látszik ruhában és barnával rakasd fel,ne feketével/kékkel.
2014. nov. 25. 23:20
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy férfi vagyok, de valóban nem tudom, ha nem lenne szokás, hogy idézetet tetoválnak, akarnám-e. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy nem egy life is hard, vagy never give up féle szrságot akarok, hanem az egyik legfontosabb dolgot ami az egyik legfontosabb az életemben, így biztos nem lenne az, hogy nem tetszene, ha már rajtam van. Összegezve nem azt akarom, hogy nekem is legyen, hanem azt a tetoválást szeretném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!