Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás-kezdményekre (nem...

Pattanás-kezdményekre (nem telhesen kialakult, pici pattanás/dudor) mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg lehessen kapni a DMben vagy a Rossmannban.

2016. aug. 30. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ez mindenkinek más, ki kell tapasztalni. Drogériában én még nem találtam használhatót. (Vermix nem rossz, dermofil semmit sem ér..stb) Ami viszont tényleg bejött az az Akneroxid. Patikában kapható, kb 1500 Ft, fél évig elég.

Ha viszont ragaszkodsz a drogériás termékekhez, akkor a teafaolajat tudom még ajánlani. Én DM-ben veszem a saját márkásat, mert jóval olcsóbban kapsz nagyobb kiszerelést.

[link]

2016. aug. 30. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%-os teafaolaj. Vagy kézfertőtlenítő. Éjszakára hagyd rajta mindkettőt és nekem reggelre beválik.
2016. aug. 30. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!