Mitől van ez és mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Időnként az arcomon keletkeznek kis dudorok, most például az orrom oldalán. Piros, nagyon fáj, és nem tűnik pattanásnak, ahhoz túl nagy és nem lehet vele semmit kezdeni. Váladéknak kellene benne lennie, mivel olyan, mintha egy kis borsó lenne a bőröm alatt, tehát kemény, és mint mondtam fel van duzzadva. Napokig is ott szokott lenni, gyulladáscsökkentő krémekkel szoktam kenni, de nem igazán segít. Azt szeretném elsősorban tudni, hogy mi ez egyáltalán, és mi okozza?2015. máj. 25. 10:46
1/4 anonim válasza:
szerintem menj el bőrgyógyászhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek, csak mire oda időpontot kapok már elmúlik... és ott is csak ezeket tudom elmondani, amiket leírtam
2015. máj. 25. 10:58
3/4 anonim válasza:
ez pattanás, akné, csak nem a gennyes fajta.
kend akneroxid krémmel, az tuti patti ölő krém. és ne nyomd ki, mert ezekben ritkán van genny, és ha nyomkodod, csak sebes, heges lesz.
a krémet viszont csak nappali fényvédőzés mellett szabad használni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 25. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!