Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb.2 hete hámlik az arcbőröm...

Kb.2 hete hámlik az arcbőröm és csípi minden. Krémek, alapozó. Még a víz is. Van valakinek valami ötlete mitől lehet és mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
hát mondjuk bőrgyógyász
2013. dec. 11. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Érzékeny a bőr a hidegre.Kamillateás lemosás vagy alkoholmentes tonik.Védőkrém amiben van vitamin és aloe vera.
2013. dec. 12. 06:58
 3/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanúgy volt az arcom, de bementem a gyógyszertárba és egy idősebb néni megnézte az arcom, és adott rá egy vizes maszirozó nevü gyógyszertárban kevert krémet, 2nap alatt rendbe hozta az arcomat, árban is jó 730ft és sokáig elég, mivel reggel, este kell csak használni.. tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. dec. 12. 10:11
 4/5 anonim válasza:
előző vagyok, nem használtál valami túl erős alkohol tartalmú valamit az arcodra mielött ilyen lett?
2013. dec. 12. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem használtam rá semmi olyat.. Bőrradírt szoktam meg néhány avonos tonikot vagy mitesszerre való krémet.

Köszi a válaszokat:)

2013. dec. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!