Segítség! Csütörtökön randim lesz és van egy hatalmas piros dudor az orrom közepén! Hogyan tüntethetném el csütörtök reggelre?
Tegnap nőtt egy azt hiszem pattanásnak nem nevezhető hatalmas ''domb''(:D) igazából piros dudor az orrom közepén és nem lehet kinyomni.Borzasztóan fáj ha megérintem az orromat ,így az orr kifújás is borzalmasan fájdalmas.Mára már kicsit enyhült a fájdalom de a pirosság nem múlott el és még mindig piros.Próbáltam pattanásleszárító gélt,2 féle arcmaszkot,tonikot,teafaolajat de semmi sem segít.
Ha már nem is lehet kinyomni a pirosságot hogy tudom eltűntetni?Az egész pattnást, hogy tudom eltűntetni?A smink nem takarja el.Mit tegyek?
Szia!:)
Biztos nagyon stresszelsz miatta, de ne tedd, ettol sokkal rosszabb lesz!
Inkabb probald ki ezeket ;) (nekem bevaltak)
1. jég (dorzsold at vele az erinett teruletet, olyan fel percig tartsd rajta:))egyebkent ez arra jo, hogy ugymond "lefagyasztod" a patit, igynem fejlodik tovabb( nekem ez volt a best:D )
2. Citrom- a citrom egy remek modszer a pattanas utani/elotti pirossag eltuntetesere.
3.Teafaolaj- ha megis kialakulna a csufsag, ecseteld teafaolajjal!:) Bio es hatasos (nalam mindig van itthon egy kis uveggel:) )
+ hallottam, hogy egy szelet krumpli is jo erre a problemara-> tedd ra, hagyd rajta 10 percig majd vedd le
En még a SUDOCREM-et ajanlom estere, ha van otthon:)
Ha megsem lesz jobb, tegyel ra egy kis korrektort!
Tipp: valassz ki egy modot a fentkek kozul, es azt hasznald nap mint nap, ne dobalj ra mindent amit otthon talalsz:D
Remelem hogy tudtam segiteni, nagyon szurkolok hogy eltunjon es hogy sikeruljon a randid! Sok sikert:)
(Legyszi majd ird meg csutortokon, hogy eltunt-e, kivancsi vagyok)
Puszi
Szia!
Ha más nem akk próbáld meg eltűntetni sminkkel. Írtad hogy ledobja, de nemrég láttam youtubeon egy ilyen videós csajtól, hogy úgy tűntette el a piros pattanást, hogy először egy kis zöld szemfestéket kent rá, és az kiütötte a pirost színt v mi. Utána meg korrektor meg ilyeneket. Ha gondolod próbáld meg :)
Remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!