Hatalmas őrültség lenne, ugye (női arc borotválás)?
Először is leszögezem,hogy hormonálisan minden ok velem,egyszerűen csak erős szőrzetet örököltem,az egész családnak az, mindkét ágról.
A szemöldököm olyan erős mint a drótkefe,már a bőröm alatt látszódnak a szálak amikor még ki se nőttek(sok kis fekete pötty),anno sok fiú megirigyelte volna,össze is volt nőve,nem kicsit,és még a szemhéjamon is van pár szál,annyira vastag(volt). Fölötte a homlokom egy részén szintén elég gázos a helyzet,ott megtudom oldani gyantával.Ez van,ebbe már beletörődtem. A bajszom szintén hosszú és fekete,azt ugyancsak eltüntetem gyantával,ez is rendben van. Viszont az egész arcomon hosszú,fekete szőrszálak vannak...Utálom,szörnyű,nagyon zavar! A bajusz gyanta is nehézkes,rettentő érzékeny a bőröm és állandóan sebes tőle a szám fölött,akár szakember(többnél is voltam már),akár én vagy bárki más csinálja...
Nagyon hezitálok rajta,hogy elkezdjem borotválni az egész arcomat(homlokomat is beleértve). Hallottam már olyan nőről aki ezt műveli,és semmilyen negatív hatást nem tapasztalt. Az alapozó sem mutat így valami jól.. Utálom az egészet... :'( Elkeserít. Nem tudom mit tegyek,félek hogy megbánnám ha belevágnék a borotválkozásba... Véleményekre vagyok kíváncsi!
[link] Valahogy így néz ki a dolog(szörnyű érzés ide is feltenni hogy nézek ki,nem hogy a napfényben közel menni valakihez...).
Szerintem hülyeség lenne utána borostás lenél sztem egy idő után.
Kozmetikába lenne érdemes ellátogatni, vagy olyan helyre, ahol foglalkoznak tartós szőrtelenítéssel.
szerintem fontold meg a végleges szőrtelenítést! biztosan drágább, mint mindennap borotválkozni, de hosszú távon egészségesebb és nyugisabb, valamint szebb is.
biztos ismersz olyan férfit, aki megborotválkozik reggel, és estére borostája serken... mi van, ha te is így jársz? :(
Sokkal erősebb lesz utána...
Persze hivatalosan nem,csak "az elvágott résztől nő ki és úgy tűnik",de a lényege ez.
Ne csináld.
Menj orvoshoz,hogy megnézzék nincs valami bajod hormonálisan,aztán inkább a végleges szőrtelenítés. Drágább,de ilyenen nem spórolnék.
Cukorgyantát próbáltátok a kozmetikussal? Sokkal kímélőbb, mint a sima.
És tényleg hihetetlen szép a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!