Nagy pattanás szerű a lábon?
Figyelt kérdés
A lábám aljába egyszercsak lett egy nagy piros dudor, napokig ugy hagytam de semmit se változott aztán megnyomtam egy kicsit és kijött belőlle ilyen sárga valami meg vérzett, abban a pillanatba kisebb volt a dudor aztan pár nap mulva ugyanolyan lett mint volt és ugyanugy megnyomtam ugyanugy kijött belőlle valami sárga de a piros dudor még mindig ott van. Mit tehetnek?2015. aug. 19. 10:14
1/3 anonim válasza:
Szőrtüsző gyulladás nem lehet? Mert akkor ne nagyon nyomkodd. Szerintem kend be betadinnal jó vastagon, az lehúzza a gennyes gyulladást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, tettem rá betadint meg egy kis körönvirág krémét és szerintem most kisebb lett egy kicsit ugyhogy köszönöm a segítséged!:) (ettől még ha valakinek van valami más ötlete is azt is szívesen fogadom mert még nem tűnt el teljesen:) )
2015. aug. 19. 13:14
3/3 anonim válasza:
Szőrtüsző gyulladás, hagyd békén, kenegesd, majd elmúlik, nem fél nap alatt fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!