Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szem alatti fekete táskákra...

Szem alatti fekete táskákra van valami megoldás?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok velem született adottságom sajnos, hogy nagyon fekete a szemem alja sminkkel valamennyire eltuntetem ezzel nincs is baj csak annyira nem vagyok a smink híve inkább természetesen szeretem magam de az nélkül meg tükörbe sem szeretek így nézni nem hogy utcára menni... szedek vaskapszulakat is hidratalom de még csak halvanyulni sem akar és eléggé zavar magamon ha lenne rá valami házi praktikák vagy bármilyen megoldás nagyon boldog lennék! A válaszokat köszönöm előre is! 18L
2016. aug. 7. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál sok vizet, az eléggé hidratál..korrektort lehet használni rá, az viszonylag hatásos.
2016. aug. 7. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ezeket leírtam hogy használom..
2016. aug. 8. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Masszírozd szemkrémmel körkörösen ezáltal elvezetődik a nyirokfolyadék.
2016. aug. 8. 07:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen problémám, kb. 10 éves koromban fedeztem fel, de valószínűleg azelőtt is ott voltak.

Bármennyit alszom, bármennyire egészségesen étkezem, sok folyadékot iszom, sosem tűnik el. Ettől függetlenül sokszor megdicsérik a szemem, nagy meglepetésemre. (Persze, tudom, általános szöveg, de ha valakinek ronda a szeme, akkor csak kitalálok valami mást, nem?:)

Én koffeines szemkörnyékápolóval kenegetem, jó vastagon ráalapozok, korrektorozok, így a színe nem látszik, de aki fentről néz le rám (ami nem nehéz a 160 centimmel), az ugyan úgy látja. Látom, hogy te nem vagy a smink híve, de sajnos mást nem tudok mondani.

Erre nincsen megoldás, talán még plasztikáztatni sem lehet eredményesen, szerintem felesleges próbálkoznod házi praktikákkal. Sőt, vannak ilyen "fagyaszd le" tanácsok, azokat külön kérlek, ne próbáld ki.

Nem mondom, hogy fogadd el, szeresd meg, de ne is foglalkozz vele. Én is tudom, hogy nekem is ott van, nem tetszik, de ennyi. Ettől még teljes értékű ember vagyok, szép az arcom, stb. :)

21/L

2016. aug. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!