Nagyon erős szőrzetem van! A hónaljamat már nagyon sokszor borotvéltam de a "fekete folt" mindig látszik és ez nagyon idegesít? Szerintetek mi a jó megoldás? (több lent)
Figyelt kérdés
tudom hogy ez egyén függő hogy kinek mi a jó csak akkor azt írjátok meg hogy mit érdemes és mi vált be (szőrtelenítőkrém, gyanta, epilátor...) Ja és kozmetikushoz nem nagyon szeretnék elmenni2010. júl. 16. 17:18
1/3 anonim válasza:
szerintem gyanta, vagy epilátor mer ezek tövestül kiszedik a szőrt és nem marad ott ami besötétíti. ez nem fog egyből látszódni de idővel igen..és hintőport is használj.:) az is puhítja a bőrt.
2/3 anonim válasza:
hasonló problémával küzdöttem én is. nekem hónaljra az epilátor vált be, bár az első epilálásnál majd meghaltam a fájdalomtól. utána viszont nagyon kevés és vékony szőr nő vissza, szóval ha hetente epilálom akkor már szinte nem is érzem. ha viszont a gyanta mellett döntesz, akkor kérj meg valakit hogy segítsen, mert szerintem magadnak elsőre nem fogod tudni rendesen lehúzni és akkor vagy a gyanta vagy a szőrök maradnak ott.
3/3 anonim válasza:
Nekem is az epilátor vált be! Először fájd, de aztán közbe hangosan hallgattam zenét és jobb lett:)) Jelentős eredményt viszont csak később fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!