Playstation 3, fekete képernyő fogadd mi a megoldás?
HDMI-DVI kábellel van rákötve egy HP W2216 típusú lcd monitorra de csak egy fekete képernyő fogad ha bekapcsolom :(
mi lehet a gond ?
Kábel/monitor/tv csere volt?
Ha igen, akkor úgy kapcsold be, hogy hosszan nyomvatartod a bekapcsológombot (a ps3-mon, nem a joystick-on).
Ha nem volt semmi csere, csak egyik napról a másikra lett ilyen, akkor szerviz, bár szerintem csak hosszan kell nyomni a gombot, ps3-nál ritka dolog a szerviz.
próbáltam a módszert de semmi képet nem kapok.
annyit sikerült elérni , hogy aktív a DVI kapcsolat a monitorral de kép továbbra sincs :(
Akkor vidd vissza a ps3-mat, bár szerintem semmi baja sincs, de néha előfordulhat gyárilag hibás darab, ki kell cserélniük.
Vagy inkább menj fel a playstationcommunity.hu-ra, és ott fórumba kérdezd meg, aztán ha ők sem tudnak semmi mondani tényleg szerviz.
Még amit tudnék javasolni: próbáld ki, hogy scart/av kábellel kösd össze egy tv-vel, ha azon működik, akkor a kábel lesz a hibás.
Gondolom CRT akkor a tv :D
De így már biztos, hogy a kábellel lesz gond.
Vagy azért, mert átalakítós megoldás, vagy azért, mert hibás a HDMi kábel, mert hibás HDMi-nél vagy van kép, vagy egyáltalán nincs.
Esetleg próbáld ki azt, hogy CRT tv-re rákötöd a ps3-mat, és valahol a settings-nél beállítod, hogy HDMi kábellel kötöd össze, ekkor el fog menni a kép, és akkor csatlakoztatod HDMI-vel a monitorhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!