Az Assassin's Creed 2 nél van egy hiba -Beszállok az animusba és egy fehér képernyő jelenik meg. Tovább semmi. Van megoldás? Segítség!
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 13:26
1/11 anonim válasza:
Nincs! Nincs normálisan müködő crack.
2/11 anonim válasza:
Gondolom nem eredeti a játék. Ott a bibi.
3/11 anonim válasza:
Igen is van megoldás. Ha megvan a crack és el is indul maga a játék, akkor márcsak annyi dolgod van, hogy keress hozzá save file-okat. Játszani tudsz vele bár, nem teljes a játékélmény, mivel amint az animus effektjével találkozol ujra előjön ez a probléma.
4/11 anonim válasza:
Akkor csak nincs megoldás. Nagy élémny lehet 20 percenként uj save után nézni:D
5/11 A kérdező kommentje:
A save se jó mert a játék SZOROSAN összefügg A NETTEL és a mentéseidet is ott tölti-menti (a net egy pllanatra sem lehet kikapcsolva.
2010. márc. 21. 15:43
7/11 A kérdező kommentje:
NEM
2010. ápr. 7. 17:47
8/11 anonim válasza:
keress offline server nevű progit az kell, de am elég bonyolult de ha találsz hozzá leírást akk simán megy,én megcsináltam már ki is játszottam semmi gond nem volt vele
9/11 anonim válasza:
nekem se eredeti az Assasin 2 de megy emulator progival minendt lehet amit csak akarok benne nem fagy ki semmibe
10/11 anonim válasza:
Amikor be akarsz jelentkezni a netre ott az ablak jobb felső sarkán van egy fogaskerék. klikk rá és nem fogja ellenőrizni a mentéseidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!