Az assassins creed 2-ben amikor ráfekszek az "anonymus"ra akkor egy fehér képernyő fogad és ennyi mit tegyek?
Akkor nincs kapcsolat közted és az Ubisoft között. Tudni illik az Ubi kitalált egy új másolásvédelmet és hibáa törik fel a játékot nem mennek vele semmire mert a küldetések és bizonyos program file-ok a központi szerverükről töltődik le amivel csak eredeti játékkal lehet felcsatlakozni. Szal a játék feltörhető persze csak épp a küldetések hiányzonak belőle.
Amikor felfekszel a gépre akkor töltődik le a további file csomag ami miatt tovább lehet menni. ha eredeti a játék akkor vagy nincs állandó internet kapcsolat vagy nem jó a profil regisztrációd.
Az tényleg animus te nagyon hülye nem anonymus
(az anonymus latin szó jelentése: névtelen)
Az animus meg a játékban lévő gép neve ami a génekbe kódolt emlékeket képes felidézni
A két szónak semmi köze egymáshoz legfeljebb hasonlít. Ezért tanítják iskolában az olvasást.
Szal mielőtt le seggeznél valakit aki segít tanulj meg olvasni vagy győződj meg róla h igazad van e mert ilyenkor baromi ciki beégni h az okoskodásod valójában orbitális hülyeség... Ilyenkor jön a "jaaaa bazzeeee tééééényleg"
és hova szarjak?
amugy meg tudom hogy az iskolákban olvasást taítanak lehet hogy silány életed során nem tzdtat ezt megtanulni hanem neked ugy magyaraztak 2éven keresztül de én tudom hogy mi folyik a világban!most pedig lezárom a válaszadást nem kérek több kommedntet köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!