S5230 nem működik az érintő képernyő van valami megoldás? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy Samsung S5230 telóm hogyan tudnám kimenteni a Neveket a teló memóriájából ((Nem működik az érintő képernyő))2010. nov. 18. 11:22
1/7 anonim válasza:
Esetleg a blutoothon keresztül belemászni egy másik telefonnal és kimásolni mindent.
2/7 bp1985 válasza:
Elviszed szervizbe. De nem biztos, hogy aznap megvan, mivel elég sok s5230-at csinálnak kijelzőhibával.
3/7 bp1985 válasza:
De ha 1x megcsinálják, onnantól jó lesz.
4/7 anonim válasza:
az lehet h jó lesz csak annyi pénzből már normálisat leehtne venni
5/7 bp1985 válasza:
Garanciális javításnál mióta kell fizetniM
6/7 anonim válasza:
Hali.
a bluetooth-os megoldás egy baromság, azt nem lehet megcsinálni.
Telefon szervízben dolgozom, és a telókról mindent törlünk bármilyen hibával jön be.
Csak PC-vel lehet leszedni a nevek, számokat a telefonról, azt is csak bizonyos programmal.
7/7 anonim válasza:
Üdv!
Nekem is fenn áll a probléma,miszerint csak a nyomógombok működnek.Szétszedtem megtakarítottam de a probléma továbbra is fennáll.
Felmentem egy internetes aukciós oldalra és 3000ft-ért láttam érintő (touch) panelt.Ha ezt kicserélem elvileg megszűnhet a probléma?A szerelés nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!