Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S5230 nem működik az érintő...

S5230 nem működik az érintő képernyő van valami megoldás? Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy Samsung S5230 telóm hogyan tudnám kimenteni a Neveket a teló memóriájából ((Nem működik az érintő képernyő))
2010. nov. 18. 11:22
 1/7 anonim válasza:
Esetleg a blutoothon keresztül belemászni egy másik telefonnal és kimásolni mindent.
2010. nov. 18. 11:41
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Elviszed szervizbe. De nem biztos, hogy aznap megvan, mivel elég sok s5230-at csinálnak kijelzőhibával.
2010. nov. 18. 11:45
 3/7 bp1985 ***** válasza:
De ha 1x megcsinálják, onnantól jó lesz.
2010. nov. 18. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
az lehet h jó lesz csak annyi pénzből már normálisat leehtne venni
2010. nov. 18. 14:30
 5/7 bp1985 ***** válasza:
Garanciális javításnál mióta kell fizetniM
2010. nov. 18. 14:39
 6/7 anonim válasza:

Hali.

a bluetooth-os megoldás egy baromság, azt nem lehet megcsinálni.

Telefon szervízben dolgozom, és a telókról mindent törlünk bármilyen hibával jön be.

Csak PC-vel lehet leszedni a nevek, számokat a telefonról, azt is csak bizonyos programmal.

2010. dec. 10. 18:40
 7/7 anonim válasza:

Üdv!

Nekem is fenn áll a probléma,miszerint csak a nyomógombok működnek.Szétszedtem megtakarítottam de a probléma továbbra is fennáll.

Felmentem egy internetes aukciós oldalra és 3000ft-ért láttam érintő (touch) panelt.Ha ezt kicserélem elvileg megszűnhet a probléma?A szerelés nem gond.

2011. febr. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!