Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az orrom, a szemem alatti...

Az orrom, a szemem alatti rész, az állam televan fekete kis miteszerekkel. Hiába nyomok ki 1-2őt utána ugyanúgy ottvan. Van megoldás?

Figyelt kérdés

bőrradír (garnier,avon,neutrogena stb.)

mindent próbáltam már,de egyik se használt.

kozmetikushoz nem tudok menni,mert anyámék szerint sokba kerül és nem adnak rá pénzt.

ezeket a cuccokat is a saját pénzemből vettem,és most,hogy itt a nyár stb. nem akarok alapozóban fürdeni.

tudtok hatásos módszert? ami olcsó ?

2009. jún. 16. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Én a balea antibakteriális bőrradírt használom, DM-ben beszerezhető, olcsó, mivel kis kiszerelés a mini termékeknél kell keresni. A többi bőrradír nekemsem vált be, ez viszont igen. Dörzsöld bele jól..:D
2009. jún. 16. 17:23
 2/2 anonim válasza:
87%
az egész abban rejlik h hogyan tisztítod.A börradír nem megy bele a porusokba csak a felületét koptatja le.De én azt szoktam, hogy forralsz egy edényben vizet minimum fél litert de jobb az egy.Aztán mikor felforrt leveszed a tűzről és a göz fölé hajolsz és letakarod a fejed egy kendővel h a göz ne párologjon olyan hamar.Ez tuti recept és ingyen van.
2009. jún. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!