Fekete karikák a szemem alatt. Uborka, vagy mi a megoldás?
na neked is karikák szem körül, én is egy ilyen arc vagyok:)
ez örökletes is lehet akár attól függ milyen karikás, nekem brutál sötét tud lenni mint egy filmben a drogos smink kb. amiket előző válaszadók felsorolnak azok nekem sorba mind vannak korektoron kívül:D, de napi 3-5 órát alszom veseköves vagyok kétszer volt nagy görcsöm úgy vitt el a mentő utcán összeestem. nagyon rossz érzés az. idegelések. stb. ezekre vigyázz, de ha valamely szülédnek is van akkor nem hiszem h változtathatsz rajta, mert simán örökölhetted is. sz'al korrektor marad ha zavar:D nekem általában szexi a lányoknak ne kérdezd miért Oo' bye
köszi mindenkinek a válaszokat:)
korrektor megvan,de nem mindig használom.Annyira nem vészesen sötét,elég az alapozó,és 1 kis púder,viszont engem az zavar,h minden nap ez miatt kell sminkelnem az amúgy (nem nagyképűségből,de szép,tiszta,és pattanásmentes arcomat)és fálek,h ez miatt fog tönkremenni,ráncosodni,stb az arcbőröm,.Szóval vmi olyan megoldást keresek,amivel megszűnhet ez a "jelenség".stersszesnek az vagyok,de aludni alszom eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!