Valami tipp, tanács, hogy 'összeessen' a hajam? Vagy más megoldás, hogy normálisan nézzen ki a hajam?
Lapockáig érő, tépett, ritkított hajam van, amit rendszeresen vasalok. Többször próbáltam letenni a havasalót, de mindig csak rövid időre sikerült.
Régebben az volt a problémám, hogy összevissza, néhol hullámos, néhol egyenes. Tényleg írtó sz*rul néztem ki hajmosás után.
Most sikerül úgy megszárítani a hajamat, hogy nagyjából egyenes, csak olyan nagy a hajam. Az nem zavarna, hogy nem teljesen egyenes a hajam, hiszen hajvasalás után 1 órával megint nem teljesen egyenes.
Szeretném letenni a havasalót, mert hiába a hajvégápoló, a balzsam, a pakolás akkor is káros a hajvasaló.
Valami tipp, hogy összeessen a hajam? Vagy megoldás, hogy ne legyen olyan nagy fejem?
16/L
Úgy tűnik sorstársak vagyunk. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha nem ritkítatnám a hajam. Rendszerint fele annyi hajjal jövök el a fodrásztól, mint amennyivel megyek, és mégis olyan nagy a hajam hajmosás után.
Most a fonással próbálkozok, csak kicsit nehéz fonni a tépett hajat. Konkrétan úgy fontam be, hogy vízszintesen megfeleztem a hajam, a felső részét felcsatoltam, az alsó részét befontam. Utána a felcsatolt részt elválasztottam és befontam kettőbe. Elég viccesen nézek ki :D Remélem segít valamennyit majd. :D
Tegnap nekem is be volt fonva...hát hidd el egyáltalán nem lett jobb..:D (amúgy nekem is a lapockámig ér a hajam, és ráadásul hogy dús is hát elég hülyén néz ki..:D)
1.voltam :)
Hát sajnos ez van..:(
( Még mindig az 1.válaszoló :D)
Nos, a tépett hajat befonni kisebb művészet és egész éjszakára úgy hagyni hülyeség. Nem mondom, hogy rosszabb, mint volt hajszárítás után, de nem az igazi. Hol szorosabban látszik a fonás, hol kevésbé.
Két szóval tudnám jellemezni: rendkívül érdekes és szokatlan.
Talán, ha kicsit kinyúlnak a tincsek, tűrhetőbb lesz.
De nem adom fel, meg akarom találni azt a praktikát, amivel hajvasalá nélkül is szalonképes lesz a fejem. :)
"Talán, ha kicsit kinyúlnak a tincsek, tűrhetőbb lesz. " hááátt....nem hiszem..:D Én pl. este elaludtam a hajam (ugye tegnap előtt este én is befontam és úgy aludtam) hát mit ne mondjak még borzasztóbb lett... :D szóval most már nem tudom hogy mit csináljak vele..:D
1.válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!