Valami tipp, tanács, hogy 'összeessen' a hajam? Vagy más megoldás, hogy normálisan nézzen ki a hajam?
Lapockáig érő, tépett, ritkított hajam van, amit rendszeresen vasalok. Többször próbáltam letenni a havasalót, de mindig csak rövid időre sikerült.
Régebben az volt a problémám, hogy összevissza, néhol hullámos, néhol egyenes. Tényleg írtó sz*rul néztem ki hajmosás után.
Most sikerül úgy megszárítani a hajamat, hogy nagyjából egyenes, csak olyan nagy a hajam. Az nem zavarna, hogy nem teljesen egyenes a hajam, hiszen hajvasalás után 1 órával megint nem teljesen egyenes.
Szeretném letenni a havasalót, mert hiába a hajvégápoló, a balzsam, a pakolás akkor is káros a hajvasaló.
Valami tipp, hogy összeessen a hajam? Vagy megoldás, hogy ne legyen olyan nagy fejem?
16/L
most már csak a vége hullámos és ezer felé szanaszét áll... azt hiszem a hajfonós ötlet nem jött be. :D de a fejem tetején kicsit lelapult a haj, így ott már tűrhető, csak a hajam vége katasztrófa..
Viszont a pakolást jó puha és selymes a hajam :)
:D avval nekem sincs gondom. Mert selymes és "puha" a hajam...csak hát....
(1.)
najó, most már tényleg megbizonyosodtam arról, hogy sorstársak vagyunk. :D
Ha sikerül valami jó megoldást találnod ami kevésbé káros, mint a hajvasaló, légyszi írj. Ha én találok valami használható módszer írok majd én is :D
nekem is tépett, fokozatos, ritkított. Baromi jól néz ki full egyenesen, de nem vagyok teljesen zakkant, hogy mindenna vasalgassam. Se türelmem, se időm, se kedvem nem lenne hozzá, és tönkre se akarom tenni a hajam.. :D
Én most amúgy is növesztem a hajam, mert szeretnék végre hosszú hajat. És ha majd elég hosszú lesz, akkor úgy akarom váatni, hogy ne legyen tépett-fokozatos, csak ritkább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!