Feketéből szőke, szőkéből?
Festett fekete volt a hajam már 2 éve, amikor hatalmas ötletem támadt: Szőkítsük ki!:DDD Nos, ennek az lett az eredménye, hogy hat színben pompázott a hajam. Ezért befestettük világosbarnára, az alját pedig szőkére. Ezzel már nem is lett volna baj, több, mint a semmi hisz a feketétől megszabadultam,csakhogy foltos maradt itt-ott, kicsit szőkés árnyalata is van. Mivel tudom,hogy már szétroncsoltam a hajam, és istenigazából nem a várt eredményt kaptam és többezer forintot kidobtam az ablakon, vissza szeretném festeni feketére. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a fekete befogja majd a szőke és a barna részeket is egységesen? Vagy foltos maradhat?
Mielőtt valaki megjegyezné, igen, tudom, OLTÁRA HÜLYE VOLTAM, azóta is átkozom magam! :DD
Első: Köszönöm, nekem is eszembe jutott már, de akit kérdeztem, azt mondta, nem vállal foltos hajat mert nincs rá garancia, hogy egységes lesz, ráadásul hosszú a hajam, alsó hangon is 10.000 forint felett lenne :)
Második: Barna. Tudom,hogy már nincs jó állapotban,de szeretnék túl lenni ezen a festegetésen, foltosságon, és ismét fekete lenni.. Ha megtörténik, elmondok egy imát és soha többé nem jut eszembe ilyen hülyeség :D
Olvastam itt olyat is,hogy egy lánynak zöldes lett a haja szőkítés utána kékesfeketétől. :/
Fodrászhoz sajnos nem valószínű,hogy el tudok menni, de már kivagyok teljesen..Többet biztosan nem szánom rá magam ilyen hülyeségre.
Barnára festettem, és mégis foltos lett. :/ És igazság szerint most döbbentem rá,hogy hiányzik a fekete haj, és az volt az igazi. :) Soha többet nem kísérletezek.
Egyébként köszönöm mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!