Feketéből szőke mennyi idő alatt leghamarabb?
Kb 1 évig feketére festettem a hajam. Most 2-3 hónapig nem festettem. Kb 4-5 cm lenőtt. De nagyon szeretnék még a nyáron újra szőke lenni, ugyanis voltam már, de egyszer a fodrászom sokáig rajta hagyta a szőkítőt és tönkrement a hajam tőle. :-S Jövőre ballagásom és érettségizek. Addigra szeretném, ha már a tablóképemen újra szőke lehetnék. Mivel lehetne ezt nyár elejétől nyár végéig megoldani a legkíméletesebb módon? Először arra gondoltam, hogy lenövesztem, és elkezdem melírozni aztán egyre több szőke melírt és a végén teljes szőkét. De nem szeretnék éveket várni rá. (A képen azt szeretném szemléltetni, hogy kb meddig ér a hajam most.)
azzal nem sokat érsz ha így elkezded ráfesteni a szőkét
én is most próbálok megszabadulni a fekete színtől,a szőke meg a világosabb színek nem fogják be,marad a szőkítőpor,vagy a hajradír(még nem próbáltam de azt mondják hogy jó)
Van egy OLCSÓ módszer ami NEM károsítja a hajadat! Egyéne válogatja,de 80%-ban beválik,mind azoknak akik kémiai festéket használnak,mind pedig azoknak akik gyógynövényekkel festik a hajukat(gyógynövényes festékkel csak fekete,barna,vörös színt lehet elérni mielőtt még bezsongnál :P). Sok sikerélményről írtak már.
Miről is beszélek? C vitaminos hajvilágosításról. :)
Figyelj,én azt mondom egy próbát megér! Ne szivasd le,hidrogénezd rögtön,előbb próbáld ki ezt a módszert. Nem veszíthetsz semmit,nem roncsolja a hajat! Max egy picikét először sprőd lesz,de 1-2 nap alatt elmúlik.
Egy sikerélmény beszámoló,képekkel! Feketéből világosbarna:
A módszer: [link]
Kímélő samponnak ajánlom az általam használt Balea nevűt. 500 ft,sokáig elég. :) Szilikonmentes,illatanyagmentes,jó összetételű sampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!