Hogyan beszélhetné rá egy elkeseredett férj az
ötvenéves, tiszta ősz feleségét arra, hogy legalább
egyszer, próbaképpen festesse már be végre a haját?
Figyelt kérdés
Évek óta könyörgök neki. Már csomószor vettem neki színezősampont és hajfestéket ajándékba. Volt úgy, hogy fodrász ismerőshöz is elkísértem, aki vállalta volna, hogy befesti neki, de ő az utolsó pillanatban visszalépett és nem lett az egészből semmi. Pedig ott ültem mellette, fogtam a kezét.
én megértem. nekem is rosszul esne, ha a barátom már nem akarna tetszeni nekem. főleg hogy 50 évesen még nem is öreg. amíg még jól is nézhet ki, miért nem erőlteti meg magát valaki? ahogy öregszenek a nők, amúgy is egyre kevésbé nőiesek. nem a saját hibájukból, de így van. az ősz haj meg öreges. ez van. nézhet ki jól egy öreg is, de azért ne essünk túlzásokba, hogy egy ráncos, ősz, öreg nő szebb mindenféle beavatkozás nélkül... én leülnék és őszintén elmondanám ezt neki. ha ezek után sem hajlandó megtenni, akkor már csak te tudod, hogy mennyire tudod ezt elfogadni.
2016. jún. 20. 00:31
13/17 anonim válasza:
Bszki, ne tegyünk már úgy, mintha a haj természetes őszülése igénytelenségnek számítana. Ti sehol nem láttatok még negyvenötnél idősebb embert? Nagyszüleitek sincsenek? Mert akkor tudnátok, hogy egy kor után az embernek őszül a haja. Ha egy ember emellett ápolt, fitt, szép ruhákat hord, akkor jó megjelenésű.
2016. jún. 20. 01:26
14/17 anonim válasza:
Ha magára szedett volna 20 kilót nem betegség miatt, az igénytelenség.
De ha nem vagy fogyatékos, mikor elvetted, tisztában voltál vele, hogy az öregedés mindenkivel megtörténik. És elég nehéz elfogadni, hogy amit a tükörben látsz, az mennyire más.
Ha ő hajbeültetésre kényszerítene, az ugyanolyan pofátlan lenne.
És jó lenne, ha mindenki befejezné ezt a qrva önző hozzáállást. Nem rólad szól. Nem neked szól. És ez nem önzőség. Az, hogy ki mit csinál a testével, csak saját magáról szól.
2016. jún. 20. 10:33
15/17 anonim válasza:
nem értem, miért lettem 0%-ra leszavazva...
2016. jún. 20. 10:59
16/17 anonim válasza:
én sem értem 15-ös :( Miért ne akarna a feleség férjének tetszeni? Szerintem nem kell fehér hajjal mászkálni egy 50-esnek. Ez ilyen adottság, ismerek 25 évest, aki őszül. Az meg hülyeség, hogy árt, nem árt, 25 évesek festik 50-60 éven át... Ez pl nagyon kíméletesen fest, befogja az ősz szálakat:L'Oreal Recital Preference, vannak fodrászok akik beszámíták, levonják hogy viszi vki a festéket.
nem akarok senkit megbántani, de ez a kérés egy prosztóság... olyan nem létezik, hogy "próbaképpen" EGYSZER befesti a haját... egyszer befesti, utána végignézheted, ahogy 2-3 év alatt a befestett haja folyamatosan nő le és a fején csak úgy virít a fehér lenövés... inkább vegyél neki néhány parókát, és ha kijátszottátok magatokat, mehet a szekrénybe...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!