17 éves vagyok és nagyon lógnak a melleim. Soha nem is voltak feszesek. Ezmiatt nagyon gátlásos vagyok még bikinit sem merek húzni. Am a testealkatom jó. Mitcsináljak? Egy elkeseredett lány.
Szija!
Nekem van egy osztálytársam aki nagyon vékony, de mellei vannak, és lógnak nagyon, ráadásul görbe a háta. Sok fiúnak tetszik így is, szerintem legyél rájuk büszke :)
szia. ahogy már írták: légy büszke a melleidre! egy jó melltartóval (kosaras, szépen kiképzett) szép tartást tudsz adni neki, ezért arra megéri áldozni egy kis pénzt, ugyenez a bikinire is vonatkozik. a jó alátámasztás szépen megemeli a nagy ciciket, és húzd ki magad! a csajok irigyelni a srácok tátott szájjal bámulni fognak, ha valóban büszkén viseled a nőiességedet!
31/L
17évesen a 80/B nem kicsi!!!Sőt!
Hordj olyan melltartót ami szép tartást ad.
És próbálj kibékülni velük,hidd el,ezzel a problémával nem vagy egyedül!A legtöbb nő nincs megelégedve a melleivel.Az a baj,hogy a tv meg az újságok szinte csak a tökéletes (mű!) melleket mutogatják,ezzel is kicsinyítve a nők önbizalmát..Pedig a pasik többsége nem is arra bukik.
Szóval a lényeg,hogy fogadd el magad úgy ahogy vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!