Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítsééég korpa! Mit tehetnék...

Segítsééég korpa! Mit tehetnék hogy megszűnjön?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
sok korpa elleni sampon van. de a legjobb, ha elmész egy gyógyszertárba és kérsz egy növéni erdetű korpa elleni sampont. én romániában lakom ezért nem tudok konkrét márkát mondani,mert nem biztos, hogy nállatok is lehet találni. szóval csak korpásodás ellenit kérj és ha sokat ad kikéred a véleményét hogy melyiket ajánlja
2010. márc. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:

hát nekem is olyan volt, hogy hajmosás után rögtön korpás lett, folyton viszketett stb(6 éve volt). aztán elmentem a fodrászomhoz, aki kimondottan ilyen problémára való fejbőrtisztítást csinált nekem. ez egy alkalom volt és a fejbőrömre csepegtetett valami kis szérumból, és azóta meg a head & shoulders sampont használom és (lekopogom) semmi baja nincs azóta a hajamnak :) tehát én a fodrászod ajánlanám, hátha ő is csinál ilyet :)

19/L

2010. márc. 31. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egész életemben kopasz voltam, aztán amikor megnövesztettem a hajamat, akkor a fejbőröm nem bírta. Nagyon korpás lettem. Értsd: NAGYON!

Vettem Head & Shoulders sampont extra korpás hajra, aztán az első alkalomnál rosszabb lett, de a másodiknál (mivel nem volt pénz másik samponra, kénytelen voltam újra ezt használni) teljesen megszűnt. Azóta semmi korpa nincsen. Már nem is azt használom, mert áttértem a zsírosodás ellen való küzdelemre a WU2-vel, tehát nem korpásodás elleni cumóval mosok hajat, és nem korpál. Megszűntette teljesen a sampon.

2010. máj. 29. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem az ahava holttengeri ásványi sós sampona váltbe
2010. máj. 30. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokat segítene, ha elmennél bőgyógyászhoz, egyrészt mert nem is biztos, hogy "sima kopa", lehet seborrhea, ill. psoriasis okozta hámlás...ezekre jó a kénes sampon , ha sima korpa, akkor a Nisoral sampon segíteni fog, ez az előbb említett esetekben is enyhíti a tüneteket, csak nem biztos, hogy teljesen elmúlasztja. ( és igen, előfordúlhat, hogy első használat után rosszabb lesz a helyzet, mivel az elhalt bőrt ezek a samponok is hámlasztják, de 2-3 mosás után látványos az eredmény, és óriási a megkönnyebbülés :) )
2010. máj. 30. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
BABASAMPON!!!!!!!!!
2010. máj. 30. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
én mostam minden sz@rral, nem segített,levágtam kopaszra, kb 3nap alatt elmúlt elég jól.
2010. máj. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!