Szőkítés? (segítsééég! )
Érdekelne,mert hallottam,olvastam,hogy kamillával meg citrommal lehet kicsit világosítani a hajon,de engem az is érdekelne,hogy máshol is beválik?Nem csak hajon?pl kar,has,fenék meg egyéb helyeken,de tudom,h nem lehet teljesen szőkére,de minimálisan biztos lehet pár árnyalatot a világosbarnából...
ez lenne az egyik kérdésem és a másik meg az otthoni szőkítés lenne!
hogy csináljátok?nem hajra értem!megint úgy mint az előző példában.
Nem marja le a bőrötök?:SNem fáj utána,nem lesz sebes?Meddig kell rajta lennie pl a hasamon,hogy kiszőküljön azok a barna szálak?(nem 1-2 szálról van szó,egy ideig gyantáztam is magamat tetőtől-talpig:S)
Köszönöm!16/L
Egyetértek az elöttem szólóval. A kamillás megoldás csak hajon, az is csak jó pár alkalom után látszik és persze természetes, nem festett, világos hajszínen.
Úgy értem, h fekete, v sötétbarna hajnál szerintem nemm látszódna semmi. Ha rendszeresen használod, akkor is csak 1-2 hónap után látszik az eredmény, csodát ne remélj tőle.
Hasamon, karomon meg én is próbáltam már a szőkítést, nekem semmi bajom nem lett tőle. Nem hagytam rajta nagyon sokáig, 5-10perc, akkor már mart kicsit. De elég is volt nekem annyi idő. Nem lett sebes, ha ki is pirosodott kicsit, az pár perc múlva elmúlt :)
Oh,rendben nagyon köszönöm a válaszokat!
De úgy hallottam,hogy a bőrt is kivilágosítja a szőkítő!:OEz igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!