Szőkítés? (mell, has)
Szeretném kiszőkíteni a szőrt a mellemnél meg a hasamon ami van,de még sose csináltam...úgy olvastam/hallottam, hogy kifehéríti a bőrt is a szőkítő:O ez igaz?meg hogy vazelinnel kell bekenni a bőrt szőkítés előtt és úgy rá...valaki leírná nekem ennek a menetét meg milyen oxid meg szőkítő por kell hozzá??
Nagyon köszönöm!
16/L
Én párszor szőkítettem, és tényleg kiszedte a bőröm színét, a szőke szőrszálak attól pedig még látszódtak...
Én nem kentem semmiféle vazelinnel, a szőkítő dobozán pedig írták, hogy miből mennyi kell.
Ősszességben: nem ajánlom.
Mellé mennyire erősek a szőrszálaid ezeken a helyeken, mert nagyon erős szőrzet hormonális gondra utalhat.
nem erős,de én gyantáztam is,de volt,hogy borotva:S nem mondanám azért durváának,de azért nem is valami vonzó,mivel fehér bőröm van és sötét barna szőröm:S
nem értem,hogy akkor más,hogyan szőkít...nagyon szeretném,de még mindig kicsivel esztétikusabb/szebb látvány a szőke szőrszálak, mint a sötét barna...szerintem,de így akkor fogalmam sincs,hogy hogyan szőkítsem ki,nem szeretném a bőrömet is leszívatni!
Egyéb megoldás?:S
rendben köszönöm,am össz 2x borotváltam le nem több,hát akkor nem tudom,kozmetikust kell kikérdezni:/
azért köszönöm!
Hmm,szóval akkor nem maradandó?:o
Vagy ez mindenkinél változó?
Attól függ milyen típus vagy, nekem kevés a festékanyag a bőrömben, nekem maradandóan szedte ki a színét, akkor normalizálódott a helyzet mikor nyáron rá tudtam napozni.
Ne kísérletezz már a borotvás kalandok után, menj el kozmetuikushoz ahogy a 2. kommentelő is tanácsolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!