Növesztettem a hajam és elmentem fodrászhoz hogy a végeit levágja. Hát le is vágta. : @ de annyira hogy a mell alá érő hajamból lett váll felettig érő. : @ most mit csináljak? Mit szedjek hogy nőjjön gyorsan? Esetleg póthaj amíg meg nem nő?
Viviscal tabletta egy doboz (60 db) AKCIÓ! 18.000 Ft
Hát ez jó :D:D
jézusom.:O:D
valami olcsóbb árkategóriájú?:D
Heti 2szer ricinusolaj pakolás és szedj mellé Biovanne+ kapszulát.Többet nem nagyon tehetsz,ezek jó áron vannak és használnak is.
Egyébként igyál sok folyadékot és hajmosásnál mindíg sokáig és erősen dörzsöld a fejbőröd,mert ezzel serkented a vérkeringésed és több tápanyaghoz jutnak a hajhagymáid.
B vitamin. Tapasztalat. Szépségvitaminok tartalmaznak eleget. (több is van) Én amikor szedem, mindig sokkal gyorsabban nő a hajam és a körmöm is.
A fodrászok meg néha elmehetnek már.... Velem is megtörtént ez egyszer-kétszer!
Ricinus olaj esetleg? 1 üveg 300 Ft. Bár ezt nem enni kell, hanem a hajadra kenni. :)
Ha érdekel itt megnézheted: [link]
Vagy szedhetsz sörélesztőt, Biovannet, Revalidot, Hair Clinicet... Én már szedtem mindegyiket de ezektől a tablettáktól nem nő a haj. Csak a türelem meg az idő segít rajta :)
Ja igen, a fejmasszírozás is sokat segít (ahogy előttem már írták).
Ha meg már ilyen rövid a hajad, amíg nem nő meg, színezd (ne fesd) be valamivel és tegyél a füledbe hatalmas fülbevalót. :)
Szerintem ez is nagyon szép
Biztos addig volt eltöredezve csillagom
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!