Növesztettem a hajam és elmentem fodrászhoz hogy a végeit levágja. Hát le is vágta. : @ de annyira hogy a mell alá érő hajamból lett váll felettig érő. : @ most mit csináljak? Mit szedjek hogy nőjjön gyorsan? Esetleg póthaj amíg meg nem nő?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 15:56
11/14 anonim válasza:
ja lehet addig volt eltörve a hajad, de akkor is én az ujjait tördestem volna le az biztos....szép fokozatosan is helyre lehet azt hozni nem kell neki esni, mint egy állat....
Én revalidot szedek mondjuk én hajhullásra de szintem jó erre is
nekem fenékig érő hajam van...
12/14 anonim válasza:
Ha nagyon el volt törve a hajad, akkor jó, h annyit levágott...nekem is van ismerősöm, akinek a könyökéig ér a haja, de a válláig fel van törve, és azért nem megy fodrászhoz, h nehogy levágja neki...így meg undorítóan néz ki.
13/14 anonim válasza:
Kovaföld kapszulát tudom ajánlani, mert sajna nekem is volt ehhez hasonló élményem :( Szerintem eléggé jó és az ára se sok ( 2000 ft)
14/14 anonim válasza:
Szia! Állj fejen naponta kb 1-1,5percet :)! Olvastam egy portálon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!