Miért van ez velem? :/
16 éves lány vagyok. Már úgy nagyjából kinőttem a pattanásos korszakból,de meg mindig tele van az arcom pattanás utáni hegekkel,illetve néhol 1-2 pattanással,mitesszerrel. Az arcbőröm meg általába fénylik,főleg amikor iskolában vagyok,viszont úgy érzem mintha száraz lenne az egész arcom. Ezt leginkább zuhanyzáskor szoktam észrevenni.ráadásul szinte mindig piros a bőröm,ami nagyon idegesít :/
Lehetséges hogy ez még a hormonváltozások miatt van? Mit tudok tenni hogy szép egészséges börőm legyen? Milyen termékek jóak rá?
Az alapozót már nyár óta letettem,csak alkalmakként szoktam rakni az arcomra.viszont régen nagyon sokszor kentem magam.
Bőrgyógyásznál voltam nem egyszer,a gyogyszerek meg a kremek hatottak egy ideig,de ahogy mar nem hasznaltam oket,visszajott ez a problema rovidebb-hosszabb idovel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!