Félek a kozmetikustól! Mit fog velem csinálni?
Holnap megyek kozmetikushoz arctisztításra vagy mire, már egy hete el van döntve, ugyanis akkor még csúnya volt az arcbőröm, és elegem lett. Most megyek életemben először, még sosem voltam, de nem is nagyon érdekelt, ameddig nem lettem tini, ekcémas stb..Azonban pár napja elkezdett ,,szépülni" a bőröm, pedig nem is kentem rá semmit! Eltűntek a pattanások, minden! Most úgyérzem, ha odamegyek hibátlan bőrrel, nem fog velem semmit csinálni csak hülyének néz a kozmetikus! És lehet hogy a korom miatt is! (13/L) Nem nagyon problémás az arcbőröm, bár vannak rosszabb napjai...
Félek, mert mások nem babapopsi tapintású arccal szoktak odamenni. És már nem mondhatom le!
Szerintetek nem csinál semmit és elküld, vagy azért talál valamit az arcomon?
Most úgy látod, hogy teljesen problémamentes, de ő fel fogja gőzölni, és hidd el, fog olyat látni, amit te nem:)
Mitesszereid biztos, hogy vannak, azokat kinyomja és ennyi.. az nem annyira kellemes, a többit élvezni fogod:))
Még egy babapopsi sima arcú lánynak sem árt a kozmetikus, felfrissíti a kezelés. Leradíroz, hámsejteket eltünteti, megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!