Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tizenhét éves vagyok, és...

Csak Betti kérdése:

Tizenhét éves vagyok, és felfedeztem két ősz hajszálat. Nagyon félek. Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
Nem szeretném az egész életemet szürke hajjal leélni,de a hajfestéstől is irtózom. Lesz több is?

2014. aug. 25. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Bizony, valószínűleg lesz több is.

Én 35 vagyok, és már elég sok ősz hajszálam van, úgyhogy muszáj festenem.

Azért az őszüléstől még nagyon messze vagy, ne aggódj.

2014. aug. 25. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs okod félni az őszülős az oxigén mennyiségétől (hiányától) függ. Nem vagyok orvos ,de szerintem egy két hajszál ,esetleg szőrszál (sok embernek a szemöldöke már egész fiatalon pár szálban őszes) őszülése nem jelent gondot. De ha ki tudja jobban beindul az őszülés a reprarux készítményt ajánlom.. (bár kétlem h ilyen hamar bekövetkezik) Remélem segítettem.
2014. aug. 25. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) És azt hallottam,ha kitépem,akkor több lesz. Ez igaz? Vagy kitéphetem?
2014. aug. 25. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Hiába téped ki, ugyanúgy ősz színben fog újranőni.

Én is 17 évesen vettem észre az első ősz hajszálamat. Most 25 vagyok és kb 10 szál van, amit látok itt ott, nem több. Szóval az, hogy megjelent az első, nem jelenti azt, hogy onnantól már rohamosan őszülni fogsz. Egyébként ez genetika. Egyik nagymamám még 70 évesen is fekete hajú volt, míg a másikuk már 40 évesen szinte teljesen ősz.

2014. aug. 25. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj. Nekem vörös hajam van és már 12 évesen is volt néhány, én ki szoktam tépni mert szép színű a hajam és nem akarom festeni.
2014. aug. 25. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
nagyon sok embernél előfordul 1-2 pigmenthiányos hajszál. ez nem őszülés. a stresszeléstől viszont lehet őszülni, szóval ne agódd magad agyon feleslegesen:D
2014. aug. 25. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)) Egy kicsit megnyugodtam.
2014. aug. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!